torsdag 31 maj 2012

I Bought a Dress Just in Case...


* En om-ut-i-fall-att-klänning *

Jag håller på att krevera! Har letat efter en klänning till bröllopet högt och lågt och hittade en hos Indiska som får lova att funka om jag inte hittar det jag söker! Vill egentligen inte kompromissa alls men det ser ut som om jag börjar få slut på valmöjligheter och jag är less på att leta (läs shoppa)! Allt gick dessutom i retur både från Ellos och La Redoute. Fan! Fan! Fan! Första gången jag svär på bloggen och jag ber om ursäkt men jag är sur och upprörd att urvalet är så begränsat. Jo, klänningen är fin och den har ett liv efter bröllopet vilket är bra men jag tycker att den är för flickig, lite för lång och alltför enkel för tillfället, inte direkt min stil heller. Och skorna passar inte så där smashing som jag önskar! Blä! 


Däremot kan jag avslöja att Zizzi-klänningen från senaste inlägget är super! It´s a keep!


Närbild på mönstret och jag som inte är så förtjust i mönstrat... och inte i blått heller... annat än i jeans...


Det finns band som knyts på baksidan vilket framhäver lite mer former vilket är ett plus.


Jag bjuder på en bild på den här härliga trädpionen som blommar för fullt nu i min trädgård som en ursäkt för mitt dåliga uppförande!


Det bästa annars är att rörmokaren är tillbaka i gamet och att badrumsrenoveringen kan äntligen fortsätta!


Ingen som har ett bra tips?


1 kommentar:

  1. SÅ ja. Blev ju helt kär i bloggen som jag just nu faktiskt lägger in som länk på min =).
    Underhållande o bra läsning.
    Inspirerade.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...