onsdag 23 maj 2012

Help, I still Need a Dress!!!

I still Need a Dress!!!

I still Need a Dress!!! by zhine featuring an essie nail polish

* Klänning SÖKES!!! *

Det har inte varit så lätt att hitta Klänningen med stort K till kusinens bröllop och tiden rinner i väg...  

Klänningen i dagens outfit hittade jag i webbutiken hos Zizzi som vi i Sverige inte kan beställa ifrån men jag kanske får ta mig en tur till närmaste butik om inte något av allt det jag har beställt från Ellos och La Redoute passar. Ingen av dom är YES!!! Den vill jag ha! Och den! Utan de är mer som det-kan-funka-i-brist-på-annat-klänningar. Aptrist nu när jag har hittat snygga skor som passar perfekt. Och jag vill inte ta hem klänningen från Asos i en mindre storlek för jag har inte ens skickat tillbaka den jag har hemma. Ännu. Har vaga funderingar på att sy om den och varningens lampor blinkar för fullt i skallen. Det är ett s.k. "projekt" vilket är emot mina kriterier. Jag upplever i och för sig inte att storleken är problemet utan mer själva utbudet. Jag hittar inte det jag söker!


Kan och vill Du hjälpa mig?

Klänningen måste passa mina nya skor i färgen och får inte vara svart eller vit. Den får gärna vara ärmlös med rak fåll nertill, figurnära upptill och lite vidare nertill ungefär som klänningen på bilden och max 100 cm. lång men något kortare funkar nästan bättre. Tyget får vara spets, satin, polyester eller något liknande som passar festligare tillfällen och helst i en feminin stil. Idealet vore att den kostar max ca. 700 kr. 

Resultat av Googles bildsökning efter...

Iron Fist I Caught Kewpie

Övrigt på bilden: halsband från Dorothy Perkins som tyvärr är slutsåld, skor med nitar "Lita" från Jeffrey Campbell och clutch från Asos.


Please...
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...