fredag 25 maj 2012

Shoe-Gods Must Love Me!


* Skolycka! Igen! *

Mot mitt bättre vetande beställde jag de här New Rock bootsen hos Zalando som jag sneglat på ett tag men avstått flera gånger p.g.a. det höga priset. Med en rejäl rabatt blev det ju en helt annan grej som jag har nämnt tidigare. Skillnaden är att ett par skoletter är något jag har letat efter, beställt hem och skickat tillbaka flera gånger för jag anser mig behöva ett par! Ja, inte nu i sommarvärmen men till hösten och våren. Tydligen pratade jag i sömnen: "skor", "åh, skor!" enligt maken som blev väckt av mitt nattliga tjatter samma natt jag skickade i väg beställningen. Antar att det säger en hel del vad mitt hjärta är fyllt av.

De sitter aningen tajt över foten men inget som stör och kommer säkert att bli perfekta efter tag eftersom de är gjorda helt i skinn. Storleken är hundra på mina fötter och de är hur lätta som helst att gå i! Jag beställde ett par i storlek 41 så för den som undrar så uppskattar jag att de är små i storlekarna i den här modellen som heter "M.PUNK012-S1".


 
En bild på de snygga klackarna som mäter 9 cm. Skorna har en inbyggd platå på 3 cm.En nackdel är de alltför korta skosnörena som knappt går att knyta och att ena döskallen inte sitter fast ordentligt. Tycker också att spännet man stänger med känns klent och väldigt kort vilket är konstigt med tanke på hur gedigna skorna är förövrigt. 

Beställningen tog tre dagar att komma till Sverige och jag gick till postombudet för att hämta paketet utan avisering eftersom min förra beställningen låg där en vecka utan att ha aviserats. Det kostade inget extra att ta det på faktura!


Misstänker starkt att min skokvot är mer än fylld nu med ca 50 par skor i huset! Mina sålda plagg har ersatts med nya skor som får mitt hjärta att slå snabbare! New Rock, New Rock, New Rock... 

Jag tror att jag är kär! Och har hittat de rätta!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...