söndag 13 maj 2012

Flats or Heels? I Can´t Make Up My Mind...

Flats or Heels? I Can´t Make Up My Mind...

Flats or Heels? I Can´t Make Up My Mind... by zhine featuring hair clip accessories

* Beslutsvånda *

Godmorgon!

Jag vaknade tidigt i dag och maken ännu tidigare så i väntan på att barnen skulle vakna roade jag mig att titta på skor vilket i och för sig är ganska vanligt när det gäller mig. Jag skrapade fram en kupong hos Spartoo som ger 15 % i rabatt och då blir det ju alltid lite mer intressant att faktiskt köpa ett par skor man vill ha och egentligen inte behöver. Sån är åtminstone jag. Det brådskar då kupongen upphör att gälla inom 48 timmar. 

Ska jag köpa eller inte? Till fullt pris hade jag avvaktat för jag har köpt flera par skor som passar och som inte har träffat asfalt ännu. Mitt rationella jag säger: Avstå och mitt känslomässiga säger: Köp! Om jag köper ska jag tillgodose min barnsliga sida eller min kvinnliga? Den ena gillar det som är udda och kul vilket båda paren faktiskt är! Och den andra gillar högklackat och jag har ju flera nya par. Usch, vad svårt! 

De höga såg jag redan förra året och suktade efter dom och avstod men ska jag verkligen avstå igen? Och de låga såg jag helt nyligen och hade med dom i ett tidigare set. De höga vid namn "Society Suicide Heels" kommer från Iron Fist och de två andra paren från samma märke som jag har köpt har ju passat i princip perfekt vilket ökar sannolikheten att även dessa ska passa. De låga vid namn "Kitty" kommer från T.U.K och jag har ingen aning om deras skor ens passar mina fötter.

Priset är exakt detsamma så det styr inte beslutet annat än om jag tittar på kvalitén, det ena paret är i läder och det andra i tyg. Och när det gäller bekvämlighet så lär ju de låga vinna solklart över ett par högklackade alla gånger. Jag skulle säkert använda de låga mer av just den anledningen och att de passar till vardags. Ska jag skapa fler festliga tillfällen bara för att använda skorna eller komma över idén att smala klackar bara är till fest? 

När jag frågar maken och tonårsdottern till råds så har de högklackade ledningen med 2 - 0. Enligt de är jag inte tillräckligt barnslig eller i klartext så tycker de att jag är för gammal. Ugh! 40+ och för gammal! För ett par skor. Kan det stämma? Finns det en ålder på allt? Hur länge är det okej att jag tar på mig mina klackar om jag köper dom? Och vilket är bäst-före-datumet? Hinner jag ens slita ut dom på de få tillfällen jag har? Eller ska jag avstå helt? Jag har inga problem med att fatta beslut när det gäller något som jag anser mig behöva men det här är mycket svårare. Och tiden rinner i väg...

Hur tänker och tycker Du?


Dagens outfit består förutom skorna av linne och strumpbyxor från Gina Tricot, svarta shorts, finns även i vitt och orangerött från Ellos, vit kjol från Zizzi och rosa topp, också från Zizzi som finns hos Ellos samt en läcker clutch från Alexander McQueen som du hittar hos Zappos Couture-avdelning. 

 
Tack till dig Susanne för kommentaren! Oh Nellie har många fina väskor som säkert kommer synas på min blogg!

 

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...