tisdag 8 maj 2012

Don´t Be a Stranger!


* Hej, främling! *

Det vore jättekul med respons från dig som läser! Jag fortsätter att blogga eftersom jag ändå får lite koll på allt kul jag hittar och suktar efter för egen del. Nu efter ett halvår börjar jag tro att jag och min blogg är helt ointressant både för dig som tittar in som hastigast och även för Google som inte verkar indexera den överhuvudtaget. Måste man gnälla och skälla på allt möjligt, vara extrem, ung och vacker för att vara intressant och ha en massa reklam? Jag har hela tiden hoppats på att det räcker med att bara vara "vanlig" och den man är samt erbjuda kunskap och möjligheter istället så att man kan göra det bästa av situationen med den kropp man har och faktiskt lever med. 

Vill passa på att tacka dig som läser och delar min modevardag! 


Stilsnack

Om du har kortare överkropp som jag kan du med ett bälte på höften istället för midjan skapa balans mellan övre och undre halvan. Bältet hjälper även till att hålla in min grå blus som jag köpte jag för ca två år sen och endast använt en gång tidigare. Här fick den en chans till. Maken lyckades på något sätt övertala mig att köpa den, själv tycker jag den är för bubblig och jag ogillar resåren längst ner som framhäver min mage ännu mera utan bälte. Fast jag vet att min fantastiske make älskar mig precis som jag är med mage och allt!


Blus & Bälte: Zizzi | Trikåkjol & strumpbyxleggings: H&M | Väska: South | Solglasögon: Converse | Brett armband: Versace for H&M (makens) | Strassarmband: Rock by Sweden

.

Det gulliga döskallehalsbandet är mitt absolut bästa fancy fynd i Facebookgruppen Fancy Fatshionista där medlemmarna kan köpa och sälja kläder i större storlekar, smycken m.m.

Fotlänk: Guldfynd


Ett av mina senaste skoköp som passar! Grace från Vagabond hos Zalando.se. Jag tog en storlek mindre än vanligt och de sitter som en smäck. Fick tyvärr skavsår ovanpå ena tån men det ger sig säkert när de format sig efter mina fötter. De är bekväma och stadiga trots de 8 cm höga klackarna. 

Halleluja, skogudarna måste ha hört min bön!.

4 kommentarer:

 1. Jag gillar din blogg eftersom att du kommer med bra inspiration väldigt ofta, även för mig som är "ynka" 23 år. Just nu är den inte så jätteaktuell eftersom att jag är i mitten av en graviditet, men som ogravid så är jag mycket tacksam över dina tips!

  SvaraRadera
 2. Jag tittar in här då och då. Är mycket klädintresserad och drar storlek 48/50.

  SvaraRadera
 3. Hej hej!
  Hittade till din blogg via en annan bloggande tjej :-)
  Kollar in här nästan varje dag. Skriver tyvärr inte så ofta. Nu är vi ju båda med i facebookgruppen fancy fatshion

  Kram Christina

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jag följer dig eftersom vår väska dök upp...alltid kul.
  Kollar in dina kläder då jag drar större.46/48.
  Susanne, ohnellie

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...