torsdag 10 maj 2012

Another Pair of Shoes That Fit!


* De passar också! *

I går kom paketet från Brandos med ett par ballerina med namnet: "I Caught Kewpie" från Iron Fist. De är svagt rosa med svart nätmönster, band och rosetter samt ser väldigt flickiga ut! Inget jag normalt skulle ha köpt med tanke på min ålder och klädstil men de matchar mina pumps i färgen som jag tänkte ha på kusinens bröllop i sommar. De kommer att fungera perfekt som reservskor när fötterna protesterar mot de höga klackarna. De är aningen trånga vid tårna på vänster fot som jag misstänker är lite större än den högra. Dessvärre så var klänningen jag beställde från Asos alldeles för stor. Och jag som var rädd för att den skulle vara för liten. Klänningsjakten fortsätter! Nu måste den passa skorna för jag kan ju inte köpa hur många som helst även om jag säkert skulle vilja.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...