måndag 7 maj 2012

Meeeeoooowwww...

Meeeeoooowwww...

Meeeeoooowwww... by zhine featuring star jewelry

* Mjau *

Hur har din helg varit?

Min har varit bra, lite kortare än vad jag hade önskat. För ovanlighetens skull har jag valt en tunika från Gina Tricot som endast går upp till storlek 44. Jag provade den i storlek 42 och kunde ha den men skulle gärna köpa den i en storlek större om den hade funnits i butiken! Till min Madonna-outfit t.ex. som jag ska ha på konserten i sommar har jag köpt en asgrymm topp, också från Gina Tricot märkt som stl. 40! Skit i om det känns pinsamt bara för att du är "stor", det är ju ingen som ser i provhytten och det kan funka klockrent! Dessutom så tvivlar jag starkt att det ens går att hitta en lika häftig topp från klädbutikernas ordinarie tjockisrutor därför fortsätter jag att prova "mindre" storlekar om-utifall-att och har hittat plagg som funkar trots att jag egentligen är flera nummer större än vad etiketten är märkt med!

Dagens outfit består också av ett par barnsligt härliga sneakers i Mary Jane-modell från T.U.K som jag hittade hos Bluefox och hos Blue Banana en kattrygga med högtalare från Living Dead Souls. En lekfull justerbar ring med escape-tangentbordsknapp från Asos, ett par snygga korsörhängen från Emilio Pucci hos Farfetch och dyrast av allt är diamantarmbandet hos Kwiat.com som inte säljer till Sverige. Lika bra det kanske?


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...