onsdag 9 maj 2012

Wanna Rock?

Wanna Rock?

Wanna Rock? by zhine featuring leather shoulder handbags

* Jag vill!!! *


Minns du hitlåten "I Wanna Rock" från 1984 med hårdrocksbandet Twisted Sister? Själv var jag aldrig någon "hård"-rockare på 80-talet. Min garderob då bestod till största delen av små svarta korta klänningar, högklackade skor och MC-jackan som jag önskar att jag kom i igen. Plus jeans och leggings förstås! Alltid lite tufft och kvinnligt precis som plaggen i dagens outfit som kommer från Zizzi. Jag har saknat den sidan av mig och låter den komma fram mer och mer för varje kilo som försvinner. Underbart att det finns kläder för oss i större storlekar som är allt annat än stora, döljande och tråkiga! Jag är också glad för kommentarerna!  Tack! Jag * ler * med hela hjärtat! Det sätter guldkant på en annars regnig och grå dag innan jag ska i väg och trumma = rocka loss!

Väskan "Rebel" från Jimmy Choo finns hos My Theresa och skorna från Red or Dead hos Schuh som numera har en egen webbsida för oss i Europa. Örhängena hittar du hos Gina Tricot och 5-pack med ringar hos Lindex.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...