torsdag 3 maj 2012

My New Eyewear


* Mina nya glasögon *

Det var ett tag sen jag publicerade bilder på mig och min outfit eftersom två saker måste sammanfalla; 1) att jag har tillgång till en fotograf och 2) att jag känner för att bli fotograferad. Vill poängtera att varje tagen bild en utmaning eftersom jag egentligen ogillar att stå framför kameran. Bilderna ser ju aldrig ut såsom jag uppfattar mig själv inifrån eller ser ut i spegeln! Detsamma gäller mina nya glasögon som "funkar" men ser helt annorlunda ut än vad jag hade tänkt mig nu när jag ser dom på bild. Min väninna t.ex. tycker jag ser för "snäll" ut! De saknar attityd kort och gott. Tur att Synsam erbjuder möjligheten att byta bågar inom tre månader och de lär väl få hjärnsläpp om jag bestämmer mig för att byta eftersom de fick anstränga sig för att ens hitta ett par bågar som var åt det runda hållet.

Vad tycker du? Byta eller behålla?


Nail Polish REVIEW: Essie # 96 - "Beach Bum Blue" 

Mitt senaste köp är ett skimrande turkosa lack från Essie. Det ser aningen mörkare och blåare ut i flaskan än på naglarna. Ett tjockare lager täcker riktigt bra men vill man ha det mörkare krävs två lager. Första lagret torkar jättefort och andra tar lite längre tid men fort ändå. Lätt att stryka på både första och andra lagret. Ett trendigt lack som jag rekommenderar!

Mitt betyg: 5/5

Kofta: LaRedoute | Ärmlös klänning & leggings: H&M | Skor: Ten Points | Armband: Vero Moda | Guldringar: Privata
    .


Halsband: Ur & Penn
Ten Points Fidji skor - Heppo.se svarta damskor online


Jo, det ser ut som blåa vallmoblommor i tyget. Ett av de få mönstrade plagg jag har i garderoben.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...