måndag 4 juni 2012

Monday Blues

Monday Blues

Monday Blues by zhine featuring dooney & bourke handbags

* Blå måndag... *

Jag hoppas att din helg har varit fantastisk! 

Min har varit sisådär... jag var till Zizzi-butiken i Eskilstuna och var mina vana trogen och provade allt som jag var nyfiken på och hittade till sist en klänning till bröllopet som passar skorna i stil och färg. Hellång i och för sig men fin i övrigt. Tyvärr, tyvärr såg jag att den är defekt först när jag provade den hemma! Jag glömde bort att vara kritisk och syna sömmarna ordentligt eftersom jag stod och pratade med två trevliga tjejer. Tycker att Zizzi borde skärpa sig. Rejält! Vem vill betala fullt pris för en defekt vara? Tur att det finns en Zizzi-butik i Upplands-Väsby så maken åtminstone kan lämna tillbaka den efter jobbet för de hade inte just den klänningen i sitt sortiment. Klänning sökes alltså... fortfarande...


Dagens outfit består av en vit kjol och turkost linne, båda från Zizzi, linnet finns hos Ellos även i vitt och ljusrosa. Ett par remsandaler i skinn från Asos, tygblomma från Debenhamns, korsringar från Crown´s Nest Trading och en läcker väska från Dooney & Bourke som sätter lite mera färg på outfiten men som dessvärre är slutsåld. 


Tack Annica som bloggar på Ankans Plaskdamm för din kommentar och dina ord! :)


  

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...