onsdag 2 maj 2012

Precious Moments

Precious Moments

Precious Moments by zhine featuring flower hair accessories

* Bröllopsklädsel* 


Nu har jag beställt klänningen på bilden från Asos Curve-kollektion eftersom den är den enda som jag har hittat och ser ut att passa i färgen till mina nya pumps från Iron Fist. Jag frågade först i två Facebook grupper som jag är med i om någon hade beställt klänningen men fick inget svar. Hade hoppats på lite stöd vilken storlek jag skulle välja eftersom jag enligt deras måttabell ligger mellan två storlekar men beslutade mig till sist att ta den mindre. Får se hur den passar när den kommer. Om ekonomin tillåter skulle den mönstrade clutchen från Marni hos Net-A-Porter och halsbandet med ett stort hjärta som den här från Tarina Tarantino hos Zappos vara intressanta val till outfiten. Får se till att skrapa fram en storvinst på nästa trisslott. Självklart blir det en blomma i håret! Måste även hitta ett par reservskor om fötterna protesterar mot de höga klackarna.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...