måndag 28 maj 2012

Mix, Maxi, Marni

Mix, Maxi, Marni

Mix, Maxi, Marni by zhine featuring Marni

* Maxiklänning *

Äntligen måndag! Början på en helt ny vecka fylld med mera mode eftersom det hela tiden finns flera väskor, skor och kläder som väntar på att bli upptäckta. Jag har kommit fram till att ju äldre jag blir och ju fler plagg jag har desto skönare är det med kläder som man bara kan tvätta, hänga upp och använda igen utan större ansträngning. Den här maxiklänningen från Zizzi (finns även i blågrått) hos Ellos ser ut att vara just ett sådant plagg som jag har klickat hem. Till den har jag valt ett halsband med stort kors från Rock by Sweden (vill ha!), ett par höga klackar från Fru.it hos Spartoo och en rutig väska från Marni´s kommande höstkollektion. Det går alldeles utmärkt att blanda rutigt och randigt i en och samma outfit!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...