måndag 14 maj 2012

Really Off Topic - Bathroom Makeover


* Nya duschen *

I morse kom rörmokaren helt oannonserat precis när jag stigit ur duschen och nu väntar jag på snickaren som skulle komma under eftermiddagen och det är det väl några timmar till antar jag. Jag har även tömt de sista prylarna ur det ena av två badrum som ska bli ett stort. Det är en massa hårsprej, hårskum, schampoo, balsam, badskum, hudkräm, handkräm, tandkräm, fotkräm, ansiktskräm, dag- och nattkräm, fotfilar, borstar, tvättsvampar, necessärer, tamponger, bindor, deodoranter osv. osv. Gosh! Vad prylar! 

Hur klarade de sig förr? Och behöver vi alla dessa specialkrämer m.m. egentligen? Allt ska ju dessutom sparas och förvaras någonstans och städas emellanåt. Hmm... Kaoset är om möjligt ännu värre nu.

Jag vill visa några bilder på vårt nya duschrum som vi kommer att använda tills det stora badrummet blir färdigt. Dessvärre så läcker den nya blandaren när man spolar på toaletten och rörmokaren kollade som hastigast och skyllde på tillverkaren som vi får lov att ta kontakt med för så kan vi ju inte ha det när det är sprillans nytt!!! Det saknar några få detaljer såsom spegel som jag funderar på att måttbeställa hos glasmästaren om jag inte hittar en som passar. Rummet har helvita väggar och svart golv med lila och gröna accenter precis som kläderna i min garderob. Ps. Det blev inga skor alls i går eftersom jag tog mitt förnuft till fånga. Känns bra ändå för tillfället.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...