onsdag 16 maj 2012

Good Girls Go to Heaven


* Snäll flicka? Moi? *

Dagens outfit är från i går eftersom maken jobbade hemifrån för att han var krasslig (borde egentligen inte jobbat alls) och han lyckades tydligen smitta mig också för jag har en förskräcklig hosta i dag. Host, host... Allt verkar stå still för tillfället; badrumsrenoveringen, kaoset, försäljningen och t.o.m. vikten. Känner mig mindre runt magen och lättare i kroppen men vågen har pendlat upp och ner mellan samma siffror senaste veckorna. Jag vet att det bara är att härda ut tills det släpper. Det handlar alltid om att fortsätta!


Nail Polish REVIEW: Hello Kitty by H&M  - "Darling Pink" 

Ett nagellack som jag köpte förra våren på H&M för typ 40 kr. Det är ett hyfsat bra lack om man tänker på det låga priset som är otroligt lättstruket dessutom. Ett första tunt lager torkar fort men det andra tar låååång tid och är känsligt mot stötar säkert en timma efteråt. Jag älskar färgen och har använt det ganska mycket då det passar mina kläder riktigt bra.
 
 
Mitt betyg: 3,5/5
 
  
Kofta & Jeggings: Zizzi | Svart ärmlös klänning & underklänning: H&M | Armband: Rock by Sweden |  Ballerinaskor: Iron Fist | Guldringar: Privata
De stretchiga jeansleggingsen sk. jeggings från Zizzi köpte jag från Ellos nyligen och har fått skicka tillbaka och byta till mindre storlek flera gånger för att hitta ett par som sitter tajt. Jag har två, kanske t.o.m. tre nummer mindre än vanligt beroende på vad man utgår ifrån. De är fortfarande lite stora i midjan men man kan justera med ett resårband så de blir tajtare. Perfekta på en äppelformad kropp!Kristallhänge i silver med läderband, köpt i en alternativbutik som har lagt ner.


Gammelrosa-vit-prickig sjal: Gina Tricot | Hårspänne: Glitter
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...