måndag 2 januari 2012

Flowers for New Year


* Nyårfesten *

Här kommer bilder på min nyårsoutfit ett par dagar sent eftersom jag valde att umgås med familjen så mycket som möjligt innan ledigheten tog slut. Jag och maken förlovade oss vid millenniumskiftet så det är en dag som betyder extra mycket för oss och utan möjlighet till barnvakt blev det en lyxig middag hemma som min fantastiske make planerade och tillagade! 

Från början hade jag tänkt ha på mig något annat men när jag hittade toppen och byxorna på mellandagsrean  hos Zizzi ändrade jag mig och kompletterade garderoben med nya festplagg som även kan fungera till vardags. Toppen har reglerbara axelband vilket är positivt och jag knöt en sjal för att skapa lite mer former eftersom den är för vid i kombination med ett par bylsiga byxor.  Nackdelen är att det understa lagret satt som klistrat av statisk elektricitet utan underklänning så det blev tre lager av axelband med bh´n inräknad. Det försvinner förhoppningsvis i tvätten med rätt sköljmedel. Byxorna är jättesköna och skrynkelfria!


Nail Polish REVIEW: Isadora # 191 "Gothic Black" - Quick Dry
Ett svart halvblankt lack som torkade superfort. Ett normaltjockt lager täckte riktigt bra så ett tjockt lager blir heltäckande vid första strykningen. Jag lyckades dock stryka utanför mer än vanligt, om det beror på mig eller lacket låter jag vara osagt. Ett prisvärt svart lack som jag pimpade med ett silvrigt glitterlack från H&M, betyg och omdöme hittar du här.
Mitt betyg: 4/5
     

Diadem & örhängen: KappAhl | Sjal: Lindex | Topp: Zizzi | Underklänning: Zay | Byxor: Zizzi | Pumps: Din Sko | Halsband: Okänt | Armband: EbayCocktailring: Gina Tricot | Ring med hjärta: KappAhl | Silverring med stor sten: Ur & Penn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...