onsdag 18 januari 2012

Nude & Naturals

Nude & Naturals

Nude & Naturals by zhine featuring leather hobo handbags

* Vårnyheter *

I går kom vårkatalogen från Cellbes och vanligtvis så brukar jag inte hitta något intressant men i år fanns flera prisvärda plagg helt i min stil. Jag gillar att många av deras plagg är i rena naturmaterial eftersom det känns onaturligt för mig att bära något som är gjort på kemisk väg närmast huden lika lite som jag vill ha en massa kemikalier i maten. Kan jag undvika det så gör jag det i möjligaste mån. Tunikan/klänningen är väldigt lik min tunika från Zizzi som du kan se här. Den vita klänningen fungerar såväl som klänning som underklänning och kappan påminner om klädmärket Desigual som designar väldigt roliga och annorlunda kläder, dock inte i större storlekar tyvärr. Skinnstövletterna från Scorett är också en vårnyhet och den tvåfärgade hobo-väskan som vi ser baksidan på kommer från Miu Miu.  

Stövletter
999 SEK - scorett.se

Irregular Choice | Womens | Rings | Mini Tweet
£189 - irregularchoice.com

Klänning
cellbes.se
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...