onsdag 25 januari 2012

Meet Angie from Lola Ramona

Aquarian Accessories

Aquarian Accessories by zhine featuring a layered chain necklace

* Angie *

Får jag presentera "Angie" från Lola Ramona! Inte modellen. Skorna! 

Jag suktade efter dem redan i höstas som var slut i min storlek när jag väl hade bestämt mig. Nu när jag såg dem hos Brandos beställde jag dem på en gång utan att blinka. Jag har kommit fram till att det är bättre att beställa hem och prova så man kan leta vidare om de inte passar. De är helt i skinn och mocka, in- och utvändigt. Klackhöjden är 10 cm med en inbyggd platå på 3 cm så den egentliga höjden är "bara" 7 cm vilket är helt okej för mig. De är sjukt snygga, har en bra passform och är bekväma att gå i men tyvärr för stora för mig. Snyft! Hade snörningen gått upp hela vägen så man kunde knyta åt så hade det kanske funkat. 

Ju dyrare skor (kläder mm.) desto viktigare är det att de passar och motsvarar förväntningarna annars är risken att de inte blir använda och det är ju som att elda för kråkorna. Dvs. en massa bortkastade pengar som man kan investera i något man älskar och kommer att använda för att det känns "rätt" på en gång. Något som jag tränar stenhårt på under det här året eftersom jag har alltför mycket av sådant som inte varit helt hundra. Målet är att sluta kompromissa och att ge efter för mitt habegär. Det blir en retur och jag letar vidare. Känner att jag klarat av ett litet delmål. Hurra! De är fortfarande såååå snygga men inte för mig.
 


Lola Ramona: Angie
brandos.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...