tisdag 31 januari 2012

Pink, White & Green

Pink, White & Green

Pink, White & Green by zhine featuring a flower brooch

* Budgetfynd *

Känns som det är dax för en outfit efter allt stilsnack. Här har jag tagit fram en prisvärd outfit runt 1000-lappen inklusive porto för dig som inte vill eller kan lägga så mycket pengar på kläder, skor och accessoarer. Hos Cellbes finns den vita skjortan i ren bomull (fr. 199 kr.), de rosa capribyxorna i stretchtwill (fr. 199 kr.) och den krinklade sjalen med spets (99 kr). Från-priserna hos Cellebs innebär att ju större storlek desto dyrare. Rättvist kanske men inte jämlikt. Tycker mig se en trend att kläder i plus size är dyrare överlag även hos andra butiker. De gröna skorna (199 kr.) och väskan (199 kr.) hittar du hos H&M. Svenska Depend med många fantastiska färger i helt okej kvalitet är ett billigt alternativ till de dyrare nagellacken. Kostar ca 25 - 30 kr./flaskan och de finns hos t.ex. Kicks, Lindex, Cubus, ICA MAXI m.fl.


H M cork wedge
£15 - hm.com

Skjorta
cellbes.se

Capribyxa
cellbes.se
2 kommentarer:

  1. Hej igen och kul att du bloggar om våra kläder från Cellbes. Många gillar våra kläder lite extra för att vi oftast har allt i 100% bomull precis som du nämner. Jag har fört fram din åsikt angående priserna till inköp så får vi se vad som händer. Trevlig onsdag på dag önskar Anna från Cellbes

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Anna och tack för din kommentar! Trevligt att du för fram min åsikt, tror inte att jag är ensam om den. Ha en fin dag!

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...