tisdag 24 januari 2012

My Cup of Tea

My Cup of Tea

My Cup of Tea by zhine featuring h&m pants

* Min stil *

Det mesta jag presenterar återspeglar givetvis min stil eller är kläder som jag tycker har bra snitt för oss med runda former så här kommer något som är typiskt för mig, igen. Jag gjorde den här outfiten för ett tag sen så tunikan och underklänningen från Zizzi är redan slutsålda. Svarta leggings i skön kvalité som inte blir påsig vid knäna hittar du hos H&M för endast 99 kr. Rekommenderas. Hattar och kepsar är kul! Perfekt när man har en dålig hårdag. Skinnväskan är en Marc by Marc Jacobs vid namn "Classic Q Natasha" och skorna kommer från Miu Miu, tyvärr också slutsålda. Sidensjalen är en Alexander McQueen och halsbandet finns hos Ellos. 

Jag ser framemot att få visa bilder på dig och din stil!


Alternativ till skorna:

Festskor , Lamra , Timeless - NELLY.COM
H&m pants
£7.99 - hm.com

Marc by Marc Jacobs cross body shoulder bag
£290 - harveynichols.com

halsband
ellos.se
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...