torsdag 26 januari 2012

Get Organized - Earrings

Get Organized - Earrings

Get Organized - Earrings by zhine featuring brass earrings

* Spara & Förvara *

Här kommer utlovade bilder på nya smyckesskrinet som maken köpte i London på John Lewis. Den ingår i en serie där du själv väljer vilka moduler du vill ha och ställer dem på varandra. Stackers i mini-modellen mäter 12,5 x 18 cm och höjden är olika beroende på vilken del du väljer. De finns även i en större modell som mäter 18 x 25 cm och i flera färger. Själv har jag sen tidigare två svarta med flera små fack och lock som är tänkt för manchettknappar som jag köpte via Ebay från den här butiken. Storleken gör den väldigt hanterbar jämfört med större smyckesskrin. Den är lätt att ta med sig om man ska ut och resa tack vare storleken och spännet som håller locket stängt. Jag gillar att var sak har sin plats, att det är överskådligt och enkelt att ta fram och ställa tillbaka. 
 

Stackers Men's Mini Lid Box

Stackers Men's Mini Lid Box (clipped to polyvore.com)

Stackers Mini


Här är mina bijouteri-örhängen sorterade. Hjälpte min väninna att sortera hennes smycken och hon parade ihop örhängena så det blev lättare att hitta båda på en gång. Smart tycker jag! Enda nackdelen med skrinet är att locket faller ner, antar att bandet är lite för kort. Jag fick höja i framkanten så jag kunde ta fotot.

Stackers Mini Jewellery Trays
£9 - johnlewis.com

Stackers Mini Jewellery Trays
£9 - johnlewis.com


Förvaringslösning för långa örhängen   


Långa örhängen hänger jag på en tennbägare som stod oanvänd i vitrinskåpet. Lösningen tar inte så stor plats och man kan lägga örhängen i bägaren också. Har du riktigt många långa örhängen så ta bara en bägare eller ett glas till. De behöver inte ens matcha. Min bägare står i en hylla med glasdörr så de håller sig dammfria vilket annars kan vara risken med en "öppen" lösning.

Hjärtformat smyckesskrin från Guldfynd

Tidigare förvarade jag örhängena i det här hjärtformade skrinet från Guldfynd som kostar 149 kr. Trots att jag gillar skrinet så blev det pilligt att ta av och sätta tillbaka örhängena varje gång och det finns inte tillräckligt många hål för alla mina örhängen så de hamnade i en enda röra.  Not okay. Är mer nöjd nu.


Så här ser den ut invändigt. Får se vad jag ska ha i den framöver.


Hur ser din förvaring ut? 2 kommentarer:

  1. Åh, den första boxen är ju helt fantastisk! Känner verkligen att jag borde investera i ett bra, hållbart och fint smyckeskrin. Tycker att jag hittar prylar spridda över hela lägenheten, de förtjänar en bestämd plats egentligen. Hmm. Får se när jag känner att jag orkar lägga pengar på det bara.. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan! Ja, det är lättare att hitta om man har ordning och det finns säkert fler och billigare lösningar än mina. Berätta gärna när du tagit tag i det och hur det blev. Kramis!

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...