söndag 29 januari 2012

Nostalgia - Sleeping Beauty


* Törnrosedrömmar *

Jodå, jag gillade helt klart blommigt redan som barn och kunde somna varstans när jag var trött i mössan. Kan avslöja att jag har hittat prinsen eller han hittade mig! En enda kyss och jag var såld. Älskar min make tills döden skiljer oss åt. Puss på dig och tack för allt jobb du har lagt ner i dag. Du är fantastisk!


1 kommentar:

  1. Tack för din kommentar! Det värmer. :)

    Haha, jag är fortfarande sådan att jag kan somna var som helst och när som helst.. Jag somnar nästan ALLTID när jag tittar på film med min pojkvän. Oavsett vilken tid på dygnet det är, även om det kanske är min favoritfilm som är igång. Sover gärna på golvet när jag är ensam hemma också. Drar ner en kudde på mattan och slocknar totalt. Sååå skönt.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...