fredag 20 januari 2012

Luscious Gifts from London

John Lewis i London* Presenter *

Maken har varit på kortsemester i London i ett par dagar med sonen och köpte några fina presenter till mig. När vi var dit för flera år sedan köpte jag flera underbara produkter för ansikte och kropp från Sanctuary som har tagit slut för längesen. Tyvärr så fanns inte just de kvar men jag fick liknande. Varumärket säljs hos Boots i Storbrittanien som finns på följande orter i Sverige. Inom tre år ska de öppna ett hundratal apotek så jag ser framemot att få ett i närheten där jag bor. Jag fick också ett par nya smyckesskrin från John Lewis. Lovar att visa bilder snart.

Ansiktsolja, bodylotion, scrubkräm för ansikte och kropp och ett par souvenirer. Spitfire-nålen kommer från flygvapenmuseet RAF i Hendon. 

Windowshopping

Jag önskade mig en ny väska (som vanligt) och får nöja mig med en bild på skyltfönstret från Michael Kors butik som ligger i korsningen Regent Street och Maddox street. 
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...