söndag 22 januari 2012

Nails à la Suédoise* Blågult * 

På helgerna tar jag god tid på mig när jag tar hand om naglarna innan vi åker i väg och handlar. I går var det en sån där dag när allt bara strular och det började faktiskt med mitt nya blåa nagellack. Hur jag än försökte så blev det inte bra så det åkte av direkt när vi kom hem igen eftersom familjen var urtrött på mitt gnäll. Insåg att IKEA som är en av mina favoritbutiker har samma färger som mina nya lack.


Nail Polish REVIEW: Pieces - "Cobalt Blue" & "Summer Yellow"
Den koboltblå färgen är hur snygg som helst och blir blank när det torkar. Tyvärr så tyckte jag att det var riktigt svårstruket. Ett halvdant första lager torkade rätt så fort men det andra var fortfarande ömtåligt flera timmar senare så det krävs ett väldigt speciellt tillfälle för att jag ska använda det igen. Det gula var lättare att stryka på och hade bättre hållbarhet i en fin gul färg som är något mattare än den blåa.  Betyget avser båda lacken.
Mitt betyg: 2/5
Kofta: H&M | Linne: Taillissime | Jeans: Zizzi/Zj | Stövlar: Vagabond | Armband: Okänt | Silverarmband: Ur&Penn | Guldringar: Privata |
 .
Svenskinspirerat
.
Sjal med retromönster: Okänt
.

.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...