fredag 25 november 2011

Sparkle for Xmas

Sparkle for Xmas

Sparkle for Xmas by zhine featuring rsvp shoes

* Härliga lack *

Jag hittade det glittriga konfetti-lacket på HM för endast 19.50 och blev inspirerad att måla naglarna i jultema. Mitt första Essie lack valde maken ut och det är så julrött det bara kan bli. Det är aningen åt det gul-röda hållet vilket passar en vår och höst bättre än mig som har en blå underton i huden. Rött har jag nästan inte alls i min garderob eller i mina accessoarer. Senaste tillskottet är smyckena från Versace for HM.


* Glittrigt Rött *


Jag målade först två lager rött och sedan glitter endast på överdelen på naglarna. Resultatet blir riktigt, riktigt festligt.


Nail Polish REVIEW: Essie # 182 "Russian Roulette" - Krämlack
 
Ett tjockt lager täcker förvånansvärt bra men för att motsvara färgen i flaskan krävs ett tunt lager till. Tycker att lacket är super. Enkelt att måla även ett tjockt lager utan en massa spill och det blir inga ränder av penseln. Första lagret torkar fort men det andra kräver upp till 5 minuter för att vara helt klibbfritt. Enda nackdelen är det höga priset. Lacket kostar ca. 130 kr. men det är välinvesterade pengar om man gillar färgen.
 
Mitt betyg: 5/5
 
 
Nail Polish REVIEW: HM "Confetti Kisses" - Glitterlack
 
Ett kul lack till ett fyndpris. Jag gillar att det är både stora och små glitter i lacket. Det är svårt att styra var de hamnar på nageln och stryker man på flera gånger för att man vill ha mer glitter så blir det ganska tjockt. Det tar en stund att torka. När det väl har torkat är det ändå ganska hållbart. Helt klart värt pengarna!
 
Mitt betyg: 4/5
 
 
Rsvp shoes
$99 - zappos.com

Essie Russian Roulette 182
$5.67 - luxuryparlor.com

Nailpolish silver confetti
€1,95 - hm.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...