söndag 8 januari 2012

Clearing out Christmas


* Skön söndag *

Det har varit helt underbart med långledigt! Jag har pysslat om mig själv, städat undan julen och blivit av med bonuskilona i dag! Hurra! Här är några bilder när jag skrotar runt hemma och inte är på väg någonstans. Morgonrocken köpte jag före jul och kände direkt att den vill jag ha! Det låter bekant, eller hur? Maken tycker att jag ser ut som Fröken Hefner, typ dotter till han som går runt i lyxiga rökrockar hela dagarna på Playboy Mansion. Hm, undrar vad han menar med det. Toppen under är perfekt som mysplagg tillsammans med ett par svarta leggings. Mina utslitna tofflor har flera år på nacken och behöver bytas ut.


Nail Polish REVIEW: Isadora # 144 "Icy Nougat" - Quick Dry
 
Lacket är skimrande och blir ljusare än i flaskan. Ett normaltjockt lager täckte hyfsat och torkade ganska fort. Jag provade att stryka ett andra lager men det var så ömtåligt så jag valde att ta bort allt och bara måla ett. Det blev givetvis mörkare men motsvarade ändå inte färgen i flaskan så det blir ett lägre betyg än väntat. 
 
Mitt betyg: 3/5
 Morgonrock: Gina Tricot | Topp & Leggings: Zizzi | Tofflor: Din Sko | Guldringar: Privata | Snögubbe: Dotterns skapelseBild från julgranen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...