torsdag 12 januari 2012

Hat 2 Have That


* Nytt *

Vilken tur att jag inte har gett samma nyårslöfte som förra året med inledande tre månaders köpstopp! Jag har shoppat till sonen, maken och mig själv och hittat många fina fynd. För min del handlar det mest om accessoarer och nya lack. Den här Mad Hatter liknande hatten förälskade jag mig i direkt hos Noa Noa som har jättefina kläder men tyvärr inte i min storlek. Jag brukar gå in ändå och kolla på accessoarerna. Den breda sjalen med bollar är ett gosigt alternativ till kofta speciellt när ärmarna har volanger som på min rosa tunika. Halsbandet såg jag i Smyckas skyltfönster och föll direkt.

Tack Anna på Haléns för dina ord och tips!


Nail Polish REVIEW: Lumene # 24 "New World" - Quick & Chic
Ett lack i en svårdefinierbar färg, först tyckte jag att det såg aprikost ut, sen hudfärgat och till sist antikrosa. Det är nåt åt det hållet i alla fall.  Det är lättstruket och penseln är rundad och droppformad, något annorlunda än vad jag är van vid från andra märken. Ett normaltjockt lager torkade fort men var för tunt. Det andra lagret tog lite längre tid att torka. Ett fullt funktionsdugligt vardagslack utan större wow-faktor.
Mitt betyg: 4/5
   

Hatt: Noa Noa | Tunika: Ellos | Caprileggings: Indiska | Knästrumpor med blomma: Lindex | Stövlar: Park West | Skinnväska: South | Nail Art: Kiss? | Silverarmband: Ur & Penn | Hjärtberlock: Guldfynd | Övriga armband: Okänt | Guldringar: Privata
Halsband med döskalle och kors: Rock by Sweden Åsitas designat av Linda Bagge. Love it! Tyvärr lite suddigt.


 Sjal: H&M

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...