onsdag 16 november 2011

Frozen Purple


* Rimfrost *


Brrr. Det börjar bli kallare och kylan till trots är jag ute eftersom vi inte har någon bra plats inomhus att ta bilder i vårt halvmurriga 70-tals hus. Mitt nyklippta hår känns bättre och den aningen för korta luggen spretar inte längre åt alla håll, annat än när jag stiger upp på morgonen. Här har jag en ny tunika från Zizzi som har hängt ett tag. Inte helt hundra enligt mina kriterier men med rabatt kringgick jag dem något. Jag önskar den hade lite längre ärmar och band i sidorna som man kunde knyta bak så man inte ser så stor ut. Den har nästan för mycket volanger. Ett stort plus för fickorna och den fina färgen.


Nail Polish REVIEW: Isadora # 629 "Icy Purple" - Wide Brush 

Ett jättefint glittrigt nagellack som verkligen ser ut som om den vore frostad. Täcker bra med ett tjockt lager och torkade förvånansvärt fort. Lite känsligare än helmatta nagellack. Fin till festligare tillfällen.

Mitt betyg: 4,5/5
Tunika: Zizzi/Zay | Underklänning: Zizzi/Zay | Stretchjeans: Zizzi/Zj | Textilkängor: Skopunkten | Guldringar: Privata | Armband: Dazzling & Okänt

Nya tunikanBild från trädgården 2 kommentarer:

  1. Vad är det för storlek på tunikan? Tycker den är väldigt fin och skulle vilja ha en själv, men det är så svårt med storlekar när man beställer på postorder. Därför undrar jag vad det är för storlek på den du har så kan man ha den lite som referens när man väljer storlek

    SvaraRadera
  2. Hej Sandra! Min tunika är en stl. L vilket motsvarar 50/52 i Zizzis kläder. Bystmåttet är 2 x 70 cm. så den är aningen stor. Tror att den krympte något i tvätten vilket bara var bra för min del. Hoppas att det är till någon hjälp.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...