torsdag 10 november 2011

With a Hint of Pink


* Mejlen fixad! *

Det gick att återställa mejlen och komma åt datat på den gamla hårdisken tack vare dockningsstationen jag köpte. Vilken lättnad! Nu är så gott som allt "up and running" inklusive grafikprogrammen. Inser hur beroende jag är av att min dator, programvara och Internet funkar. Är det likadant för dig?

Här har jag på mig en hel outfit från Zizzi. Koftan är ett favoritplagg när kylan sätter in. Den har varit värd varenda krona till skillnad från vissa andra Zizzi-plagg. Nu när min Zizzi-förälskelse har gått över så har jag kommit fram till att jag betalar mer för design än kvalité när det gäller flertalet av deras kläder. Plaggen blir omsorgsfullt synade i sömmarna när jag handlar för att undvika att bli besviken. Det händer att jag har blivit det ändå, tyvärr. Målet är att kläderna i min garderob är en investering och inga slit-å-släng-plagg i dålig kvalité som bara håller en tvätt eller är så ömtåliga att de inte tål att användas flera gånger pga. materialet. Sorry Zizzi, som ger löften att de ska bli bättre. Förhåller mig svårflörtad tills det sker.Sjal: Indiska | Cardigan: Zizzi/Zj | Underklänning: Zizzi/Zay | Ballongbyxor: Zizzi | Halsband: Vila | Rosring: Ebay | Nagellack: Essie: "Lovie Dovie" (Barbierosa) | Guldringar: Privata


Svarta skinnkängor: Bon á Parte 


Grå blus: Zizzi/Zj

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...