lördag 26 november 2011

Look No Glasses


* Sminkad *

För ovanlighetens skull är jag sminkad eftersom jag har linser på mig. Tänkte passa på och prova ut nya glasögon och som närsynt är det trevligt om man ser hur bågarna passar även på avstånd. Ingen av bågarna jag tog med mig hem fick godkänt av övriga familjen så jag behåller nog mina gamla ett tag till.

Jag har på mig mina nya smycken som matchar de röda naglarna tillsammans med en svart outfit. Den kortärmade batikklänningen har jag haft i flera år och den är fortfarande fräsch i kvalitén till skillnad från viscose-leggingsen som blev noppriga på en gång fast de är nya. Stövlarna hittade jag sent förra året strax innan snön kom och har inte använt dom så mycket.Nagellack: Essie nr: 182 |  Skinnstövlar: Park West | Kofta: Zizzi/Zj | Batikklänning & Leggings: Indiska | Svart sjal: Zizzi/Zj | Svart armband: H&M (makens) | Guldringar: Privata


Guldhalsband: "Happy Heart" & en nyckel | Halsband: H&M/Omgjort örhänge från kollektionen Versace for HM


.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...