torsdag 24 november 2011

H&M + Versace = True

Chiclicious!


* Budgetlyx *

I går kom paketet innehållande min beställning ur kollektionen Versace for HM. Jag beställde via telefon och fick vänta länge i telefonkö innan jag kom fram. Dottern fick ett par leggings i blått och turkost som sitter perfekt. Det blev inga kläder för min egen del eftersom jag är plus size men skinnjackorna är hur grymma som helst. Jag beställde armband, örhängen och ringen på bilden samt halsbandet nedan. Ringen kommer först i december.


Necklace

Necklace (clipped to polyvore.com)

Halsbandet är kanon snyggt men tyvärr för litet men maken tyckte jag skulle behålla det ändå. Jag kan ha det som ett armband virad två varv men det blir väldigt stort med blommorna som inte går att ta av. De sitter löst på bandet och kan hamna lite som de vill.
* Re-design *

Alla smycken kom i fina askar. Och här har jag redan gjort om örhängena eftersom de var så stora och tunga. De röda blommorna som är spegelvända ska jag använda som hängen till halsband istället och resten blir väl liggande i en låda.  Sorry, Donatella.Armbandet med röd blomma. Blommorna är stora och precis som med halsbandet så är blommorna lösa och går inte att ta av.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...