lördag 12 november 2011

Earthy Tones


* Nyklippt *

Mina färger är någonstans i gränslandet mellan en sommar och en vinter så jag utgår oftast från vitt och svart och de övriga färgerna i min garderob är nästan genomgående dämpade och aningen matta. Förutom vitt och svart så har jag en hel del i lila, grönt och rosa samt lite i grått som jag tycker är en ganska "svår" färg att få till och som jag inte alltid trivs i.  För andra färger såsom t.ex. orange, cerise och petrol använder jag accessoarer och nagellack. 

Jag har beslutat mig för att skriva kortfattat vad jag tycker om nagellacken jag använder för det skulle jag själv finna intressant. Normalt så är rådet att måla ett tunt lager först och sedan när det har torkat måla ett lager till. Jag strävar efter att måla ett tjockt lager som förhoppningsvis är heltäckande, i annat fall målar jag ett tunt lager till. Det kräver längre torktid men jag tycker att resultatet blir bättre. Bakvänt men det funkar för mig.


Nail Polish REVIEW: Isadora # 724 "Créme De La Créme" - Wide Brush

Färgen överstämmer bra med namnet, den är krämvit och matt. Med några få penseldrag är den heltäckande och torkade fort trots det tjocka lagret. Ett lager räckte bra. Den känns bra på och håller säkert lika bra som de flesta av Isadoras nagellack.

Mitt betyg: 5/5  Nail Art: Viva La Diva | Långärmad topp: Zizzi/Zj | Underklänning: Zizzi/Zay | Capri-leggings: Lindex | Mockastövlar: La Redoute | Träarmband: Okänt/Vintage | Frälsarkransen: Svenska KyrkanHalsband: Gina TricotMockaväska med fransar: Ebay


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...