söndag 20 november 2011

Nostalgia - Family Portrait


* Min familj *

Tänkte dela med mig av en bild från familjealbumet. Också med på bilden är min faster och hennes hund i bakgrunden. Min vackra mamma är nog den som har inspirerat mig mest när det gäller kläder och mode. Hon har alltid varit välklädd och mån om sitt yttre. Hon lärde mig att sy och sätta kvalité främst. Hennes stil har alltid varit färgstark och hipp genom åren. Tänk på att jag vuxit upp på retromodets tid med mycket bling, färg och paisly. Något som jag givetvis har tagit intryck av men uttrycker i en mer dämpad form. Vi delar samma förkärlek till väskor, skor och smycken. Detsamma gäller även blommor vilket ni säkert redan har noterat. 

Vem har inspirerat dig och hur? 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...