torsdag 3 november 2011

Conscious Collection

Consious Collection


H&M high heels
£35 - hm.com

H M shoulder strap bag
£35 - hm.com

Diamond ring
$1,900 - liquidationchannel.com

 * Handväska från Conscious Collection*

Jag såg en bild på skorna i ett glassigt magazin och förälskade mig direkt. Skorna är precis i min smak och jag fick ge mig till tåls ett par dagar innan jag kunde beställa från H&M. Den fina matchande handväskan  kunde jag inte heller vara utan. I min beställning la jag tre par skor i samma storlek för att kunna välja ett par beroende på hur mönstret såg ut. Tursamt då endast ett av paren passade hyfsat i storlek och det var paret som jag gillade bäst. Med halvsula och hälinlägg sitter de så gott som perfekt. De är bekväma att gå i och riktigt höga. Längtar efter fler tillfällen då jag kan ha dem på mig!


1 kommentar:

  1. What lovely bag!

    Thank you very much for commenting on my blog! :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...