söndag 6 november 2011

Hardware Hunting


* Ny dator  *

Efter en tur på stan så har jag köpt en ny dator! Det blev en kompakt stationär PC i budget-modellen och en dockningsstation för hårddiskar, vilket förhoppningsvis innebär att jag kommer åt datat och kan konfigurera mejlen igen. Teknikvärlden har utvecklats från att enbart vara funktionellt till att vara designat också. Erkänner att jag valde utifrån design, mer än funktion. För övrigt är jag relativt "old school" när det gäller teknikprylar.

På bilden har jag en ny blus som är kortare än jag normalt brukar köpa eftersom intrycket blir 50/50 mellan överdel och underdel. En outfit blir mer intressant med proportionerna 1 till 2 tredjedelar.


Nagellack: Depend nr: 255 (turkosgrön) | Armband: Vero Moda | Guldringar: Privata | Stövlar: Vagabond | Halsband: okänt | Blus: Indiska | Stretchjeans: Zizzi/Zj | Örhängen: H&M


Näverväska med skinnhandtag: SecondhandInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...