onsdag 30 november 2011

First Date

First Date

First Date by zhine featuring a wedge bootie

* Middag & Blommor *

Vad skulle du ha på dig på en första date?  

Frågan ställdes i en av grupperna som jag är med i Polyvore där man kan mixa och matcha kläder, skor mm efter tycke och smak. Innan jag gifte mig blev jag uppvaktad med blommor, presenter och middagar så jag utgick från det till den här outfiten. Den klassiska stilen är oftast i mycket bra kvalité och man känner sig alltid välklädd oavsett tillfälle. Med ett par blommiga stövletter (alldeles på tok för dyra men hur snygga som helst), en röd skinnväska, extra bling och lackade röda naglar skulle åtminstone jag känna mig rätt klädd för en middag på stan.


Vi i Sverige kan beställa från butikerna nedan.   
   
 
Jil Sander wedge bootie
$1,129 - mytheresa.com

Slouch handbag
$198 - nordstrom.com

Tunika
£56 - navabi.co.uk
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...