lördag 19 november 2011

Brown & Black


* En vanlig dag *


Min version av brunt och svart i en enkel klänning. Den har rätt snitt och längd som inte höjs för mycket i framkant av byst och mage. Ser självkritiskt på bilderna att jag skulle valt en bh med bättre lyft. Ett par finstickade benvärmare i samma mullvadsbruna färg fyller ut stövletterna som är något vida vid ankeln. Ett nytt mörklila nagellack och lila i några av mina smycken är den enda kontrasten. Många av mina smycken, både nytt och second hand är omgjorda och jag lånar även från maken ibland.


Nail Polish REVIEW: Lumene # 14 "Party On" - Natural Code
 
Nagellacket krävde två tjocka lager för att motsvara färgen i flaskan och täckte ändå inte helt. Färgen i sig är helgrym, tänker på mörk vindruva. Det är mer blankt än glittrigt och relativt ömtåligt eftersom det krävdes mycket lack. Ett riktigt partylack. Jag målade dessutom svarta längsgående ränder efteråt.
 
Mitt betyg: 3/5

Svarta armband: H&M (makens) | Lila armband: Idar | Klänning: H&M | Leggings: Zizzi | Guldringar: Privata | Halsband med kors: Ur & Penn | Långt halsband: Omgjort/Second Hand


Benvärmare: Cubus | Skinnstövletter: Bon á Parte


.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...