lördag 31 mars 2012

Wind in My Hair


* Vind i håret *

Bilderna är tagna i går när det fortfarande var blåsigt men vackert vårväder till skillnad till dagens skumma väder med snö, solsken och ännu mera blåst. Brrr. Vägra vinterjacka! Håller mig inomhus i dag och fortsätter röja i garderoben och byrålådorna. Insåg helt nyligen att jag har haft noja på volangkjolar som jag inte använder plus en massa annat såklart men det här med kjolarna är värst. Tänk att jag inte har varit medveten om det tidigare. Målet är fortfarande att bara ha kläder jag faktiskt använder och trivs i. Här har jag på mig mina nya Zizzi-byxor och konstaterade att jag köpte min vanliga storlek när jag borde ha köpt en storlek mindre! Det klickade inte ens när jag kunde ha alla plagg från Ellos i stl. 48. Det är först nu det börjar synas och märkas att jag har gått ner nästan 10 kg. Tur att jag även köpte nytt bälte också för det gamla var för stort. Halleluja! Praise the Lord!


Nail Polish REVIEW: L´Oreal # 404 - "Scarlet Vamp" - Color Riche
 
Ett blodrött blankt krämlack. Lättstruket till max. Första lagret var mer åt det hallonröda hållet så ett andra krävdes för att få samma färg som i flaskan. Båda lagren torkade riktigt fort men det är inte så tåligt. Ett bra lack för dig som vill att det ska gå fort och byter ofta. Det fanns i många härliga färger och kostar ca. 59 kr./flaskan.
 
Mitt betyg: 4/5Jeansjacka, byxor & bälte: Zizzi | Blus: Indiska | Stövlar: Park West | Kofta: Bon à Parte | Solglasögon: Marni for H&M | Svart döskallering: Gina Tricot


Stilsnack

Normalt ska man klä sig efter sin kroppsform. I mitt fall som äppelformad är jag störst upptill och smal nertill och vida kjolar och byxor är "egentligen" ett megastort NO-NO för mig men jag kan inte låta bli för jag gillar dom! Ett tips är att då klä sig "litet" upptill dvs. så figurnära som möjligt. Det omvända gäller - stort upptill och smalt nertill.


Brett armband (present från maken): SNÖ of Sweden | Svart gummi-armband: Gina Tricot | Silverarmband: Ur & Penn.


Halsband: Ur & Penn | Spitfire-pin: Royal Air Force Museum Hendon


Min nya väska med boho-feeling!

Whohoo! Looking BIG! But who cares?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...