måndag 19 mars 2012

I´m Finally Repenting!


* Ny vecka *

Hur har helgen varit?

Jag har rensat och röjt i garderoben under helgen och satt ut annonser på Tradera och i en Facebook grupp som heter Fancy Fatshion där medlemmarna kan köpa och sälja kläder i plus-size. Inser klart och tydligt att jag tidigare shoppat planlöst vilket innebär att flertalet plagg som är till salu är helt nya med lappar eller bara använda typ en gång. Vet sen länge att det är ett beteende som jag vill förändra så nu funderar jag oftast riktigt länge innan jag köper något. Varje oanvänt plagg är som en skamfläck som påminner mig om min tidigare impulsiva köplusta och nån sorts jakt efter det "perfekta" plagget. När det är köpt blir plagget helt ointressant om det inte känns rätt på och blir därför oanvänt. Det värsta är att det inte ens är billiga reafynd utan plagg som jag oftast har köpt till fullt pris och därför inte förmår mig att lägga i UFF-lådan även om det skulle vara en god gärning. Vågar inte ens tänka på hur mycket jag har lagt ut på alla dessa plagg under åren som jag nu vill få sålda. Genom att ta tag i det så försöker jag gottgöra mitt tidigare planlösa shoppande som jag inte kan blunda för längre eftersom garderoben är mer än fullpackad!

Hur gör du?


Sjal: Gina Tricot |Rosa blus & vit underklänning: Zizzi | Svarta leggings: H&M | Stövlar: Park West
Inget nagellack i dag för ovanlighetens skull.

Hjärta i silvertråd med rosa och vita sötvattenpärlor: MonaOm | Halsband: Egen design
 .


    
Ha en fin dag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...