torsdag 22 mars 2012

The Little Blue Dress

The Little Blue Dress

The Little Blue Dress by zhine featuring an essie nail

* Den lilla Blå *

Vilken dag! Strålande solsken och värme, plus guldbonus från H&M! Hjärtat svämmar över. Äntligen har vinterkappan gjort sitt (som jag är så hiskeligt trött på) och den har bytts ut mot en ljus jeansjacka. Sökandet efter en ny vårkappa fortsätter dock. Har prickat av ytterligare en och har jag inga fler kända val på lager för tillfället. Tipsa gärna!

Till dagens outfit hittade jag en otroligt vacker Zizzi-klänning i blått som jag själv kan tänka mig i svart. Ett par platåpumps från Blink hos Ellos där jag även hittade den vita väskan från Björn Borg. Hos H&M hittar du blomma till håret och bryt av med grönt nagellack och ett brett armband från Bloomingdales för att skapa intresse. 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...