onsdag 14 mars 2012

We have TICKETS!!!

MADONNA

MADONNA by zhine featuring diamond bangles

* Madonna - 4 juli 2012 på Ullevi *

Helt otroligt! Äntligen kan och ska jag se en live-konsert med Madonna, kvinnan som provocerar, fascinerar och underhåller en hel värld. Barnvakt, biljetter och hotell är bokat och klart! Vi hade först tänkt boka de dyrare biljetterna men behövde avvakta ett besked ett par dagar innan vi kunde beställa men de fanns inte längre kvar. Vi missade även ett par bättre platser när vi beställde, lite trist men nu blir det av! Givetvis så är jag den jag är och tänkte klä upp (ut?) mig à la min idol. Känns roligt, nostalgiskt och kanske även aningen åldersnojigt men är man en 80-tals partypingla innerst inne så är man! Göteborg, here we come!* Spetsar & Volanger *

Massor av glittrigt bling, pärlor, kors, breda armband och dinglande strassörhängen är accessoarer vi förknippar med Madonna i början av hennes karriär. Den av hennes stilar som har påverkat mig allra mest och som fortfarande känns modern.

Dagens outfit består av ett linne, en volangkjol som finns i två längder och ett par spetsleggings, samtliga endast upp till stl. 48 hos Ellos. Även om jag normalt drar en storlek större så har jag beställt hem alla plagg plus lite till både i svart och vitt. Ibland funkar det, ibland inte och jag vet inte vilken färg jag ska välja så jag tog hem båda. Dock kan volanger vara vanskligt på mig som är rund så viss retur-risk föreligger. De högklackade sandaletterna från Soft Grey kommer också därifrån. Örhängen från Pilgrim samt svart armband från Vintage by Fe och armband finns hos Nelly. Halsband med kors kommer från Rock By Sweden. Spetshandskarna är tyvärr slutsålda.


Ska Du gå på konserten?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...