söndag 25 mars 2012

Rip My Heart

Rip My Heart

Rip My Heart by zhine featuring a leather bangle

* Dödsförälskad *

Helgen har varit helt fantastisk! Ännu mera sol och maken har lagat torktumlaren som stått en vecka och jag har tvättat undan så gott som allt. Tänk att man blir så beroende av maskiner. Jag har dessutom fått ett antal plagg sålda och rensat ut ännu mer ur garderoben! Såååå skönt. Något jag borde ha gjort för längesen.

De här godingarna "Rip My Heart" från Iron Fist hos Brandos fick mitt hjärta att klappa extra mycket. Vill ha! Vill ha! Vill ha! De påminner om "Angie" - Lola Ramona skoletterna som var för stora och som jag sorgset skickade tillbaka. Hos Zizzi hittade jag ett par svarta 3/4-dels långa och smala byxor och hos Lindex en en röd topp i ekologisk bomull och feodorahatten. Den svart-vit randiga sjalen kommer från Gina Tricot, ryggan från Topshop och armbandet från Asos.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...