onsdag 7 mars 2012

Mr. & Mrs. Marni at H&M

Mr. & Mrs. Marni at H&M

Mr. & Mrs. Marni at H&M by zhine featuring zip bags

* Start kl. 10.00 i morgon! *

I morgon börjar försäljningen av  modehuset Marnis´ kollektion i samarbete med H&M. En kollektion med mycket grafiska mönster, marinblått och stora accessoarer. Tyvärr får vi som drar större storlekar hålla oss till skor och accessoarer om vi är intresserade av något. Jag kontaktade deras kundtjänst på uppmaning av bloggerskan Louise Flink  angående stl. xl i markbutikerna efter hennes inlägg med svaret hon fick från Helana Berglund/H&M

Här är några av mina önskemål jag skrev om:

  1. En designer-kollektion som är även för mig som är plus-size.
  2. Mer figursydda överdelar med riktiga ärmar och axlar i bra längd. Personligen är jag trött på formlösa och  ”fyrkantiga” plagg även om jag har mer midja än vad som är önskvärt. (Det här gäller alla butiker som erbjuder kläder i plus-size som Lindex, KappAhl, Zizzi m.fl.!)
  3. Jag vill kunna beställa online och som ett alternativ hämta gratis i närmsta butik, prova i butiken och endast betala om plagget passar.  Då får jag min shoppingupplevelse, slipper stök med att skicka tillbaka och en massa extra kostnader. 

Mitt svar tog en vecka och var så gott som en kopia med det svar Louise fick med följande tillägg:

"När det gäller designersamarbeten så har H&M valt att erbjuda Marni at H&M- kollektionen i storlekar från 34-42. Baserat på  tidigare erfarenhet och kundundersökningar ser vi att denna typ av kollektion har störst efterfrågan i det storleksspann vi har valt. Det är efterfrågan som styr vad vi säljer i våra butiker. Vi beklagar naturligtvis om du inte hittar passande storlek och vi hoppas att du kan hitta något annat som du tycker om i H&M:s stora sortiment. Vi tar till oss dina synpunkter inför kommande designersamarbeten och kommer att vidarebefordra dessa till berörda personer inom företaget."


Skrev igen och berättade att jag tyckte det var supertrist och fick ett bättre svar som var mer personligt. Inte helt tillfredsställande men bättre. Jag tycker inte att sortimentet är särskilt stort. Vad tycker du?

 
Vill du också att designer-kollektionerna ska finnas i större storlekar?


Kontakta H&M Du också!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...