tisdag 27 mars 2012

Spring Florals

Spring Florals

Spring Florals by zhine featuring black heels

* Vårblommor *

Det är underbart när snödropparna tittar fram och blommar! Känner tydligt att jag vill lägga mera tid på annat så seten blir enklare i sin utformning än tidigare men jag vill ändå blogga för att ha koll och slippa göra anteckningar i min stilbok. Hela dan i går var en lång shoppingtur till Eskilstuna med ett första besök i Zizzi-butiken där du hittar den här fina tunikan som även finns i beige och svart. Själv köpte jag "bara" ett par svarta ballongbyxor och ett skärp. Snyggt till tunikan är ett par capribyxor, också från Zizzi som finns hos Ellos och ett par högklackade textilkängor från Rock & Candy hos Heels.com. Till outfiten valde jag en vårfin väska med härligt mönster från Lindex och hårklämmor med blommor från H&M. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...