tisdag 20 mars 2012

A Day in L.A.

A Day in L.A.

A Day in L.A. by zhine featuring gold plated jewelry

* Mera svart *

Det blev ett sent inlägg i dag för jag har haft fullt upp! Känner mig lite oinspirerad mellan varven och så helt plötsligt ser jag ett plagg, en väska eller nåt annat som inspirerar till en ny outfit som de här snygga Zizzi-byxorna med tuffa detaljer. Jag valde svarta (såklart!) eftersom jag är nykär i färgen men de finns även i kamel om du föredrar det. Den snygga toppen från Gets finns hos Venus & Mars Xl, de tvåfärgade skorna och stråhatten hos H&M och läderbältet från Di Cintura hos Navabi. Som pricken över i - en väska i fuskskinn från Marc by Marc Jacobs hos Nordstrom och en guldpläterad mask med swarovski-kristaller från Erickson Beamon hos Net-a-Porter som säkert funkar lika bra som halsband.   


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...