måndag 27 februari 2012

Some of My Favorites

* Hmm *

Den här svarta finstickade toppen från Zizzi har varit min favorit den senaste tiden och jag har visat den tidigare här. Tyvärr så börjar den bli väldigt nopprig och "duger" men har snart sett sina bästa dagar. Jag köper ofta flera av samma plagg som jag gillar så jag har faktiskt en helt ny liggande till nästa vinter. Önskar visserligen att den var i bättre kvalité men den var inte så dyr i inköp så jag förväntade mig inte så mycket. Mina nya ormskinnsmönstrade leggings är ett rea-på-rea-på-rea-fynd från Indiska och kostade bara 36 kr! Köpte ett par i XL utan att prova men fick byta till en storlek mindre, inser att det alltid är värt att prova oavsett vad kläderna är märkta med.


Nail Polish REVIEW: Isadora # 117 - "Porcelain" - Quick Dry
Ett av mina favoritlack som är svagt antikrosa och lätt skimrande i en neutral och feminin nyans. Det krävs två lager för att bli heltäckande och håller ganska bra. Lacket är mycket lättstruket och båda lagren torkar fort. Det är ganska nära det perfekta rosa nagellacket jag söker men är aningen för svag i färgen. Mina naglar är i uselt skick för tillfället och delar sig så jag klipper ner dem hela tiden. Längtar efter värme så att naglarna blir långa igen och håller!
Mitt betyg: 5/5
 

Topp & Underklänning: Zizzi | Leggings: Indiska | Ring: Glitter | Halsband: Okänt | Guldringar: Privata
.

Silverarmband: Ur&Penn | Berlock: Guldfynd | Armband (makens): Versace for H&M - The Cruice Collection
 .
Ja, jag lånar från maken även om det var en present från mig till honom. 

Stövlar: Park West


 .
Close up på stövlarna.


Nästa gång får du se vilken hårfärg jag valde. Rosa, rött eller lila?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...