torsdag 16 februari 2012

Peach & Purple

Peach & Purple

Peach & Purple by zhine featuring pearl hair accessories

* Persika & Lila *

Åh, det påminner mig om 80-talet då jag var förälskad i den här färgkombinationen ända tills jag gjorde en färganalys som var så populärt på den tiden. Det visade sig att pastelliga färger som aprikos och persika med flera inte var för mig och modeintresserad som jag var redan då hade jag garderoben full av just dessa färger eftersom det var på modet. Det var mitt livs första modekris som innebar en ökad medvetenhet att det fanns "begränsningar" i vilka färger som passar var och en. I dag vet jag att det handlar mer om att hitta rätt ton, dvs. kall eller varm för att det ska framhäva personen som bär plagget och inte plagget i sig självt.

Dagens outfit består av en mönstrad tunika från danska DNY, ett långt spetslinne från Yppig och ett par capribyxor från Zizzi. Jag valde ett par lila sandaler från Clarks som du hittar hos Brandos, armband från svenska Baglady och halsband från OXXO hos Nelly, örhängen från Pilgrim hos Smartgirl och skinnväska från Gucci som tyvärr redan är utsåld. 


Alternativ till skinnväskan:

Skinnväska  
Skinnväska från Ashley Brooke hos Haléns. 1199 kr. 

Tunika
£70 - navabi.co.uk

Topp med spets
£51 - navabi.co.uk

Capribyxa
ellos.se
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...