fredag 10 februari 2012

"Life is Like a Box of Chocolates..."

"...You Never Know What You're Gonna Get!" Forrest Gump

* Uppvaktad *

I min ålder (varken jämt eller ojämt) har man redan det mesta och är glad över det "lilla" när man fyller år även om en lyxväska eller två, nya skor, kläder och smycken konstant står på min önskelista. Typ sånt som man vill ha och kan leva utan men drömmer om. Viktigast är mina relationer och min hälsa trots allt. I går fick jag ett Chokladogram med posten från min kära syster och hennes familj. Jag tillåter mig att njuta en bit om dagen för jag vill ha koll på kilona som definitivt inte behöver bli fler utan snarare färre. Maken uppvaktade mig med röda rosor och hade bokat bord så hela familjen var ut och åt middag. Min "stora" present blir på lördag; ett besök hos Zizzi i Borlänge där jag inte har varit tidigare och ser framemot! Karlsson på taket.


Min vackra dotter & jag.

Lite äldre!
.

3 kommentarer:

 1. Oj inte nog med att vi verkar dela intresse för kläder, smink, väskor och dylikt... det verkar som om vi delar födelsedag också? Grattis grattis

  SvaraRadera
 2. Hej!!
  Vilken härlig blogg! Jag är själv pluz zize...kämpar. O så hittar jag din blogg, kul! Kommer följa. Zizzis vårkläder var ju jättefina!
  Mvh Cia

  SvaraRadera
 3. Tack till er båda! Kul med respons : ) och att Sandra och jag nästan delar födelsedag! Häftigt! Välkommen som ny läsare Cia!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...