måndag 20 februari 2012

My New Haircut


* Ny frisyr *

Det har gått ett tag sen jag publicerade bilder på mig och mina kläder mest för att det har varit så förbannat kallt ute där vi tar bilderna! Nu skiner solen en stund mellan snöfallen, det både fryser på och töar om vartannat. Jag är så innerligt trött på vinter, att bylsa på mig och att naglarna tar stryk. Jag klippte håret ca. 20 centimeter som en längtan efter nåt annat. Det är faktisk första gången som jag ångrar mig, någonsin. Det är svårt att borsta ut, mitt självfall kommer inte till sin rätt och håret är ojämnt. Nu funderar jag på att färga håret så jag får den där vårinjektionen jag vill ha. Tidigare har jag varit alla möjliga "normala" hårfärger mellan blondin och helsvart. Det är bara så trist när det växer ut. Så frågan är:

Ska jag chocka mig själv och omgivningen med rosa, rött eller lila hår? 

Nail Polish REVIEW: OPI # NL P16 - "Planks a Lot"
Mitt andra lack från OPI i en matt mellanlila nyans. Ett normaltjockt lager torkade jättefort och det andra tog lite längre tid. Det är mycket lättstruket och jag ger den toppbetyg för jag gillar både färgen och kvalitén. Rekommenderar den varmt.
Mitt betyg: 5/5
Topp: Desigual (herr) | Byxor: Zizzi | Skinnväska: Wera/Åhléns | Kängor: Bon á Parte | Guldringar: Privata
Stilsnack:
Min nya skinnväska ökar bredd så jag ser bredare ut. Det visste jag att väskmodellen skulle göra men jag gillar väskan och priset var fullt överkomligt. Jämför med bilden nedan.


 .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...