lördag 29 oktober 2011

Woman in Black


Efter en längre tids avhållsamhet mot kläder i svart, framför allt överdelar så har jag hittat lusten till den svarta färgen igen utan att känna att jag "försvinner", nu känns det snarare tvärtom!

Jag börjar också få lite koll på Polyvore där man kan skapa sina egna moodboards samt outfits och har lagt till plagg för oss i större storlekar. Alla outfits jag skapar utgår från kläder som finns att köpa i svenska markbutiker samt online. Jag väljer accessoarer och skor av hjärtats lust. Allt återspeglar min stil och delvis vad som finns i min garderob, dock inte nödvändigtvis min plånbok. : )Armband med döskallar: H&M/COOP | Guldringar: Privata | Nagellack: Max Factor nr: 19/Deep grey | Nail Art: Viva La Diva med kors och döskallar | Benvärmare: Cubus | Skinnkängor: Bon à Parte | Stickad oversize tröja med fickor: Zizzi | Leggings: Zizzi


Svart scarf med vita prickar/Hårband: KappAhl | Halsband: Egen design | Skinnväska: South

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...