tisdag 14 februari 2012

It´s All About Love!

It´s All About Love!

It´s All About Love! by zhine featuring print shoes

* Love, Love, Love *

En hel dag för kärlek, all sorts kärlek mellan äkta makar, partners, vänner, föräldrar, barn, ja, alla och allt vi älskar och tycker om! Jag tycker om Zizzi eftersom jag kan välja och välja bort vilket inte alltid är fallet med andra butiker som erbjuder kläder i plus size där jag inte ens är intresserad att prova för designen är så tråkig. Zizzis´ trendiga jeans finns i flera modeller och på mig som är äppelformad passar deras slim fit-modeller bäst som är tajta över låren vilket framhäver mina relativt smala ben. Zizzi-blusen med bra ärmlängd är figurformad upptill och vidare nedtill vilket är bra om man vill "dölja" magen utan alltför mycket volym. Jag gillar lekfulla skor från Irregular Choice för de är mer än ett par skor! En matchande skinnväska i kärlekens färg och en läcker ring från Lalo Treasures räcker mer än väl till dagens festligare vardagsoutfit.  


Ha en fin Alla Hjärtans Dag & Tack för att Du läser min blogg!

Blus
ellos.se

Jeans
ellos.se

Skinnväska IZA
ohnellie.se
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...